Lord of the drams
Image default
Commercial

Woondromen maakt u waar in het nieuwe jaar

House of Lo is uw aannemer en bouwbedrijf wanneer u een eigen woning wilt gaan laten bouwen. Droomt u ook al jaren van uw eigen gloednieuwe nieuwbouwwoning? Bij House of Lo begrijpen we dit als geen ander! Wij bouwen al vele jaren huizen en zijn innovatief en betrouwbaar in ons vakgebied. Ons team werkt hard om uw droomhuis een realiteit te maken, en we hebben een reputatie voor hoogwaardige woningbouw van prefab woningen. Wij bieden veel verschillende stijlen van huizen, waaronder villa’s, jaren 30 woningen, boerderijwoningen of klassieke herenhuizen of notariswoningen! Ontdek onze typen woningen en neem contact met ons op zodat we uw wensen kunnen matchen met onze woningen.

Betaalbare prefab schuurwoningen

De prefab schuurwoning  die we bij House of Lo maken zijn hoogwaardig en gaan levenslang (en  langer) mee. Hiervoor vragen wij de passende prijs die we u mondeling in het gesprek zullen toelichten. Het huis wordt gebouwd om betaalbaar te zijn. Onze huizen zijn betaalbaar geprijsd zodat iedereen zijn droomhuis kan bezitten!

Daarbij wordt de woning gebouwd om duurzaam te zijn. Ze zijn gemaakt van de beste materialen  die eter bestand is tegen rot en bederf dan traditionele producten, waardoor ze ideaal zijn voor klimaten met strenge winters zoals bij ons hier in Nederland, waar de temperaturen tijdens de wintermaanden onder nul graden dalen!

Prefab notariswoningen met uitstekende kwaliteiten

De prefab notariswoningbiedt u en uw gezin uitstekende woonkwaliteiten. Een van de meest bekende is toch wel het grote oppervlak van dit type woningen. Zij hebben 1 of meerdere  verdiepingen, die kan worden verdeeld in verschillende kamers of worden gedeeld door iedereen die in het huis komt wonen. Daarbij treft u het gemak van een ruime woonkamer en typerende ramen en dakkapellen. Neem contact met ons op voor een informatiegesprek en ontdek welke woning u het beste gaat passen. Een ding is zeker, House of Lo is uw bouwpartner!

https://houseoflo.nl/