Avondje uit? Kies eens voor live wokking in Eastern Plaza Elst. Het ruime aanbod aan Aziatische gerechten doet u bij voorbaat al watertanden. Zo is het mogelijk om live te wokken waarbij u uzelf trakteert met een vers bereid gerecht door een professionele chefkok. Deze brengt de rijke smaken bij elkaar die u graag wenst. U kunt een keuze maken uit twaalf woksauzen. Deze hebben allerlei smaken. Van intens pittig tot heerlijk zoet en van zuur tot een zachte smaak. Combineer tijdens de live wokking diverse ingrediënten waardoor de verschillende samenstelling iedere keer voor een andere ervaring zorgt.

Voor een traditionele Japanse ervaring kunt u vis laten bakken op de Teppan Yaki bakplaten. Een chef bereidt de vis voor u waardoor deze snel gaar is. De smaak blijft zodoende goed bewaard waardoor u kunt genieten van deze heerlijke Oosterse bereidingswijze.

Ook voor een warm buffet is het mogelijk om bij Eastern Plaza in Elst uit eten te gaan. Naast de live cooking en wokking is dit tevens een aanrader. Zo kunt u mihoen nuttigen, maar ook gekookte rijst, nasi, bami en gebakken aardappelschijfjes.

Warm buffet

Het warme buffet is er voor die mensen naast live wokking ook graag bijvoorbeeld een Kantonees speenvarken willen eten. Deze wordt geserveerd met een van onze passende sauzen. Wat nog meer bij het warme buffet te halen valt is de befaamde Baby Pangang. Dit wordt met varkensvlees klaargemaakt. Verder is er gepaneerde kip in barbequesaus. Gepaneerde zalm met een toepasselijke Japanse saus. Voor de vegetariër zijn er dagverse groenten met knoflooksaus. Genoeg dus dat naast het wokken en live cooking beschikbaar is. Ook voor desserts bij dit buffet kunt u rekenen op de kwaliteit van Eastern Plaza in regio Elst.

Eastern Plaza Elst

Als er een wokrestaurant is waar u live wokking kunt doen dan is dat Eastern Plaza Elst. De voorgerechten die we aanbieden zijn traditioneel. Zo is onze tomatensoep niet zomaar een soep, maar komt die uit de Aziatische keuken. Het zelfde geldt voor de Sun La soep, de gestoomde Dim Sum hapjes en de Siu Mai en meer. Wanneer u dus graag wilt wokken ga dan naar ons Aziatische restaurant.