Lord of the drams
Image default
Recreation / Food

Gezond en Jij

Fit en op je ideale gewicht! 
 

Een van de grootste problemen in Nederland is (zwaar) overgewicht. Veel mensen die te zwaar zijn, willen dit graag veranderen en proberen allerlei diëten om af te vallen. Een aantal personen weet hierin te slagen, maar een groot deel helaas ook niet. Met behulp van het Cambridge Weight Plan, hebben al hondderduizenden mensen hun ideale streefgewicht weten te behalen.  
 
Belang van professionaliteit 

Bij het volgen van een dieet met begeleiding is het van groot belang dat deze begeleiding goed is en het Cambridge Weight Plan houdt hier rekening mee.. Helaas is bekend dat een aantal begeleiders in de markt te weinig kennis of ervaring hebben, met ontevreden klanten als resultaat. Maria Commijs is in Nederland een van de experts van het Cambridge Weight Plan en heeft in 2011 haar eigen bedrijf opgericht. Alle ervaring, kennis en certificaten heeft zij in haar bezit om u te helpen uw streefdoel te laten halen. Haar favoriete dieet is het Cambridge Weight Plan en is via de volgende link te bezoeken: http://www.gezondenjij.nl/ . Extra informatie over het Cambridge Weight Plan kunt u hieronder vinden. Tot 10 juni 2017 krijgt u 10% korting bij het aanschaffen van een volledig maaltijdplan.  

 
Het Cambridge Weight Plan 
Met het volgen van het Cambridge Weight Plan, zal uw eetpatroon gezonder worden. Het gevolg hiervan is dat uw levensstijl zal veranderen en u uw ideale gewicht binnen handbereik ligt. Het maken doormaken van een dieet kan lastig en bij ander programma’s zelf gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Met behulp van professionele coaching, zult u uw streefgewicht op een verantwoorde en snelle manier bereiken. Het innovatieve dieet houdt rekening met uw beginsituatie en uw streefdoel. Voor u is het alleen een kwestie van de stappen te volgen, hier en daar tips te gebruiken van de proffesionele begeleiding. Maak nu gebruik van het Cambridge Weight Plan en bereik uw ideale gewicht!  

http://www.gezondenjij.nl/