Lord of the drams
Image default
Recreation / Food

Een nieuwe manier van hamburgers bestellen

Burgerme, een hamburger concept dat is overgevlogen uit Duitsland, is zich in korte tijd aan het uitbreiden in Nederland. Burgerme introduceert ons een nieuwe manier van hamburgers bestellen. De formule is op zoek naar franchisenemers in de grotere steden in Nederland. Het ziet ernaar uit dat deze formule stand gaat houden in Nederland.  

Hamburgers bestellen

Het vernieuwende aspect aan deze manier van hamburgers bestellen is het feit dat je je hamburger compleet kan personaliseren. Burgerme vindt het namelijk belangrijk dat het mogelijk is dat ieders smaak compleet vertaald kan worden in de vorm van een hamburger. Van de soort hamburger tot aan de ingrediënten en sauzen, alle combinaties zijn mogelijk. Een hamburger bestellen is steeds een nieuwe ontdekking van smaken. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om een perfecte hamburger te bestellen. Burgerme levert de complete hamburger ervaring.

Bezorging

Om de complete hamburger ervaring te garanderen als je een hamburger bestelt zorgt burgerme ervoor dat je hamburger op de perfecte temperatuur wordt bezorgd. De enthousiaste bezorgers vervoeren jouw bestelling per elektrische fiets, scooter of auto. De hamburgers nemen ze mee in speciale isolerende tassen waardoor de hamburger goed op temperatuur blijft. Maximaal 45 minuten nadat je een hamburger hebt besteld wordt de hamburger bij jou bezorgd. Zoals eerder gezegd helemaal compleet en op de juiste temperatuur waardoor je gelijk kunt aanvallen.

Hamburger bestellen bij burgerme

Een hamburger bestellen bij burgerme doe je met de volgende voordelen:

 

–       Je betaalt eenvoudig online met iDEAL of contant aan de deur.

–       Jouw hamburger wordt binnen 45 minuten bij jou bezorgd.

–       Onze hamburgers zijn van de beste kwaliteit en dit proef je!

http://www.burgerme.nl